Velkommen som ny K-hundefører i DcH Køge 


 
Som supplement til den ugentlige træning, afholder klubben 2 teoriaftener for alle K-hold, samt en dyrlægeaften på Karlslunde Dyrehospital Teoriaftenerne afholdes i DcH Køges klubhus og varer ca. 2 timer Vi byder på kaffe, te og kage og en snak om hunden. På besøget på Dyrehospitalet får vi en rundvisning på hospitalet samt information om hospitalet samt foredrag om specifikke emner.
 
Det er vigtigt vi forstår vores hund, så vi kan tilfredsstille dens behov bl.a. ved for korrekt aktivering, og derved få en velfungerende og afbalanceret hund i en travl hverdag. Det er også vigtigt at vi forstår hvordan hunden kommunikerer og hvad dens signaler betyder. Hunden har sit eget sprog, som vi mennesker skal være opmærksomme på, således at vi kan undgå farlige og kedelige situationer. Det er vores ansvar at have hund og dermed vores ansvar at lære så meget som muligt om hunden.
 
Teoriaftener afholdes med det formål at belyse hvilke instinkter og egenskaber hunden har og hvordan vi som hundeejere kan stimulere dens behov i dagligdagen. Når vi forstår hundens adfærd, kommunikation og behov kan vi give den de forhold, der skal til for at få en glad og velafbalanceret hund
 
Vi glæder os til at se dig. Tag gerne din mand / kone med
 
For mere information om kursus indholdet KLIK HER! 
 
 

Nyheder

Sponsorer